А що на перше?

Зазвичай, збираючись десь гарно пообідати, люди спершу підшукують собі щось смачненьке з основних блюд. А дарма. Починати треба з першого!

От, скажімо, звичайний бізнес-ланч у VD Restaurant Park. Дешево, але зовсім не сердито. Вчора був борщ по-українськи із сметаною. Ну, тут нема про що говорити: борщ – то наше усе. А от сьогодні кухари нас балували грибним крем-супом. Теж смачно і корисно.

Що буде завтра? Побачимо (спойлер: томатний крем-суп). Кухня ресторану намагається максимально полегшити життя офісного планктону і вдало варіює меню бізнес-ланчів протягом тижня і від тижня к тижню. Кожного дня – нове меню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *