Бенкетне меню

Узгодження меню відповідно до формату конкретного бенкету проводиться на етапі підготовки заходу. Кухарі ресторану VD Restaurant Park в змозі приготувати практично будь-які страви, від Haute cuisine до традиційної кухні. Можливе навіть приготування страв за індивідуальними уподобаннями за нестандартними рецептами.

Краща кухня у Києві - від шефа VD Restaurant park

У будь-якому разі, як театр починається з вішалки (© Костянтин Сергійович Станіславський), так і будь-який вдалий бенкет починається з зустрічі  віч-на-віч організаторів заходу з адміністратором ресторану та з шеф-кухарем. Перший надасть загальні поради щодо проведення бенкету, адже за його плечима – безліч подібних заходів. Коли у загальних рисах буде узгоджено формат бенкету, до зустрічі приєднається шеф, який порадить, які саме страви та напої найкраще відповідають майбутньому застіллю, виходячи з кількості учасників, їх віку, статі, фаху, події, навіть пори року та часу доби. І вже на підставі фахових порад шефа адміністратор та організатори застілля складають та узгоджують меню.

Серед найбільш популярних страв та нопоїв, що подаються на бенкетні столи, можна виділити наступні:

Страва Вихід, г Ціна, грн.
Холодні закуски
Брускетти з помідорами 100
Брускетти з мацарелою 100
Брускетти з шинкою і сиром 100
Брускетти з лососем 100
Брускетти з прошутто 150
Брускетти з хамоном 160
Канапе з семгою 160
Канапе з оселедцем на бородинському хлібі 80
Канапе з баликом 40
Канапе з шинкою 40
Канапе з колбасою с/к 80
Канапе з колбасою домашньою 80
Сир на шпазці з виноградом 100
Сир на шпазці з ананасом конс. 100
Сир на шпазці з персиком конс. 100
Помідор чері із сиром мацарела на шпазці 40
Рулет з шинки фарширований сиром 1000
Оселедець під шубою 1000
Щука / судак фаршировані 1000
Холодець з курки і телятини 155
Язик заливний 150
Язик відварний 150
Буженина запечена в ароматних травах 150
Рулет курячий “Київський” 1000
Рулет курячий фарширований печінкою і беконом 1000
Рулет з телятини фарширований грибами 1000
Ростбіф 120
Рулет курячий з лососем 1000
Рулетики з баклажанів з гострим сиром і горіхом (бурек) 140
Композиція з холодних закусок 170
Овочева композиція “Город” 360
Гриби мариновані (печериці) 100
Маслини / оливки 100
Салати
Салат з печених баклажанів 250
Салат “Столичний” 200
Салат “Столичний” в тарталетці 55
Салат м’ясний в тарталетці 55
Салат м’ясний в традиціях “Олів’є” 220
Салат “Капрезе” 200
Гарячі закуски
Французький креп з шпинатом 240
Баклажан “Імам-впав” 280
Домашні ковбаски з дерунами 250
Лосось у тесті 250
Сьомга в шампанському 400
Судак в тесті “Орлі” 200
Жульєн із курки з грибами 75
Куряче філе “Гриль” 120
Сирний пиріг хачапурі 1000
Куряче аростічіні 95
Міт-болл по-єгипетськи 200
Мусака 220
Оливки в кнельной масі 160
Млинці по-старокиївський 200
Млинці з грибами 170
Куряча печінка в беконі під соусом “Мадера” 150
“Кішлорен по-французьки” 150
Печериці фрі 150
Баклажани “Турс” 220
Основні страви
Судак запечений по-російськи 400
Окіст “Вірджинія” 1000
Телятина фарширована вишнею 330
Печеня по-київськи з грибами 350
Качка фарширована 1000
Рататуй 200
Гарнір
Картопля по селянськи 150
Картопля по-грецьки 1000
Напої
Апельсиновий лимонад “Оранджадо” 250
Морс 250
Узвар 250