Бенкетне меню

Узгодження меню відповідно до формату конкретного бенкету проводиться на етапі підготовки заходу. Кухарі ресторану VD Restaurant Park в змозі приготувати практично будь-які страви, від Haute cuisine до традиційної кухні. Можливе навіть приготування страв за індивідуальними уподобаннями за нестандартними рецептами.

Краща кухня у Києві - від шефа VD Restaurant park

У будь-якому разі, як театр починається з вішалки (© Костянтин Сергійович Станіславський), так і будь-який вдалий бенкет починається з зустрічі  віч-на-віч організаторів заходу з адміністратором ресторану та з шеф-кухарем. Перший надасть загальні поради щодо проведення бенкету, адже за його плечима – безліч подібних заходів. Коли у загальних рисах буде узгоджено формат бенкету, до зустрічі приєднається шеф, який порадить, які саме страви та напої найкраще відповідають майбутньому застіллю, виходячи з кількості учасників, їх віку, статі, фаху, події, навіть пори року та часу доби. І вже на підставі фахових порад шефа адміністратор та організатори застілля складають та узгоджують меню.

Серед найбільш популярних страв та нопоїв, що подаються на бенкетні столи, можна виділити наступні:

Страва Вихід, г Ціна, грн.
Холодні закуски
Брускетти з помідорами 100 27
Брускетти з мацарелою 100 41
Брускетти з шинкою і сиром 100 31
Брускетти з лососем 100 55
Брускетти з прошутто 150 95
Брускетти з хамоном 160 95
Канапе з семгою 160 55
Канапе з оселедцем на бородинському хлібі 80 39
Канапе з баликом 40 50
Канапе з шинкою 40 17
Канапе з колбасою с/к 80 27
Канапе з колбасою домашньою 80 31
Сир на шпазці з виноградом 100 35
Сир на шпазці з ананасом конс. 100 35
Сир на шпазці з персиком конс. 100 35
Помідор чері із сиром мацарела на шпазці 40 35
Рулет з шинки фарширований сиром 1000 410
Оселедець під шубою 1000 350
Щука / судак фаршировані 1000 700
Холодець з курки і телятини 155 55
Язик заливний 150 71
Язик відварний 150 95
Буженина запечена в ароматних травах 150 95
Рулет курячий “Київський” 1000 415
Рулет курячий фарширований печінкою і беконом 1000 500
Рулет з телятини фарширований грибами 1000 650
Ростбіф 120 117
Рулет курячий з лососем 1000 600
Рулетики з баклажанів з гострим сиром і горіхом (бурек) 140 90
Композиція з холодних закусок 170 95
Овочева композиція “Город” 360 155
Гриби мариновані (печериці) 100 30
Маслини / оливки 100 65
Салати
Салат з печених баклажанів 250 125
Салат “Столичний” 200 85
Салат “Столичний” в тарталетці 55 35
Салат м’ясний в тарталетці 55 40
Салат м’ясний в традиціях “Олів’є” 220 90
Салат “Капрезе” 200 125
Гарячі закуски
Французький креп з шпинатом 240 125
Баклажан “Імам-впав” 280 155
Домашні ковбаски з дерунами 250 115
Лосось у тесті 250 265
Сьомга в шампанському 400 385
Судак в тесті “Орлі” 200 135
Жульєн із курки з грибами 75 65
Куряче філе “Гриль” 120 70
Сирний пиріг хачапурі 1000 350
Куряче аростічіні 95 65
Міт-болл по-єгипетськи 200 115
Мусака 220 120
Оливки в кнельной масі 160 65
Млинці по-старокиївський 200 89
Млинці з грибами 170 71
Куряча печінка в беконі під соусом “Мадера” 150 68
“Кішлорен по-французьки” 150 75
Печериці фрі 150 75
Баклажани “Турс” 220 135
Основні страви
Судак запечений по-російськи 400 135
Окіст “Вірджинія” 1000 690
Телятина фарширована вишнею 330 225
Печеня по-київськи з грибами 350 150
Качка фарширована 1000 750
Рататуй 200 125
Гарнір
Картопля по селянськи 150 37
Картопля по-грецьки 1000 89
Напої
Апельсиновий лимонад “Оранджадо” 250 15
Морс 250 25
Узвар 250 20