Хліб “Кайзер” з горіхами

І, при всій повазі, Вільгельм II тут не до чого. Ми починаємо готувати на замовлення смачнючій хліб за мотивами книги «Енциклопедія хліба» відомого французького пекаря та письменника Еріка Кайзера (Éric Kayser).

Справжній бездріжджовий хліб «Кайзер» готується на Продовжити читання “Хліб “Кайзер” з горіхами”

Хачапурі!

Друзі! Це сталося! У нас в меню з’явилися ці перлини грузинської кухні. Два найкращих види хачапурі: по-мегрельськи та по-аджарськи. Насолоджуйтесь!

Карантин

Так, друзі, на поки що невизначений час ресторан VD Restaurant Park зачиняється для відвідувачів і працюватиме лише у режимі самовивозу. Карантин – це неприємно, незвично і подекуди важко. Але мусимо усі разом подолати пандемію і тут без кардинальних заходів не обійтись. Турбуймося про себе та оточуючих, не втрачаємо здорового глузду. Разом – подолаємо!

Довідково: Продовжити читання “Карантин”

Смачного 8 березня!

Весна прийшла… власне, вона і не виходила. На нас чекають три вихідних дні. І це будуть гарні дні, навіть не зважаючи на дощик, який метеорологи обіцяють нам на неділю 8 березня.

Кращий ресторан Києва для романтичного вечора

Адже ніякий дощик не зіпсує нам… Продовжити читання “Смачного 8 березня!”

“Цезар” vs “а-ля Цезар”

Який салат “Цезар” справжній? Питання доволі часто ставлять відвідувачі ресторанів в усьому світі і зазвичай отримують запевнення, що саме їхня страва – це і є “той самий” класичний салат “Цезар”.

Правда полягає в тому, що Продовжити читання ““Цезар” vs “а-ля Цезар””

Новорічні будні

Усі люблять різдв’яні та новорічні свята. Особливо в Україні, де “український Рамадан” триває з 1 грудня (Романа) і аж до 19 січня (Водохреща, або Йордана). А особливо “полюбляють” цей період ресторатори, адже у ці дні до звичних святкувань ювілеїв, днів народження та весілль (так, є й такі диваки, що вирішують побратись на свята) додаються числені корпоративи, що їх наразі світкують ледь не усі поважаючі себе підприємства.

Не дивно, що VD Restaurant Park, як один з Продовжити читання “Новорічні будні”

Корпоративи із Олександром Висоцьким

Сезон корпоративів добігає зеніту. Передноворічна спека запалює очі та серця співробітників багатьох компаній, що проводять у ці дні корпоративні вечірки.

А ще у такі дні ярко сяє зірка Продовжити читання “Корпоративи із Олександром Висоцьким”

Від Івана до Йордана – український Рамадан

Зимові свята поступово набирають обертів. Українці – заповзяті у праці, але й відпочивати люблять і вміють.

З першим днем грудня розпочався цей дивний період, коли що не день – то привід. Адже за народним звичаєм саме з 1 грудня, Дня Святого Романа за православним календарем , в’ється вервечкою Продовжити читання “Від Івана до Йордана – український Рамадан”