Експрес-бризоль

Якщо Вам цікаво, що то за страва така – бризоль, то ось Вам наша відповідь: такої страви взагалі в природі не існує! Адже бризоль – це не страва, а спосіб приготування. У перекладі з французької означає “у яйці”. А що саме у Вас буде бризоль: Ваша страва – Ваша справа!

швидко приготувати сніданок - це просто

Непоганий варіант на сніданок – експрес-бризоль по-пущєводицьки. Інгрідієнти – курячий фарш, 2-3 яйця, трохи вершків (молоко також підійде, але ж з вершками буде смачніше), трохи борошна, маленький зубик часнику, маленький квашений огірок, сіль, перець, листочок-два зелені. Так, ще не завадить й кілька невеликих помідорок, а як є у холодильнику плавлений сирок, то взагалі – супер!

Збиваємо виделкою у глибокій тарілці яйця, додаємо туди вершки і потрохи борошно (зовсім трохи), солимо, перчимо, ретельно збиваємо. У отриманому ль’єзоні вимочуємо фарш і ліпимо з нього щось схоже на великий млинець. На розігріту пательню із олією (непогано для смаку ще й додати трохи вершкового масла або й маргарину) виливаємо залишки ль’єзона, а на нього викладаємо наш млинець з фаршу. За потреби розім’яти фарш дерев’яною лопаткою ще й на пательні, щоб він “розлігся” максимально широко. На фарш кидаємо дрібні шматочки огірка, часнику, помідорчика і трохи потертого сиру. Як знизу омлет схопиться, обережно лопаткою складаємо його удвічі. Нехай кілька хвилин смажиться на одному боці, потім перевертаємо на інший. Як зовні наш бризоль вкриється духмяною скоринкою, перекладайте його на велике блюдо і мерщій до столу. Зверху на страву можна викласти трохи зелені, змазати сметаною чи майонезом, поруч викласти порізані помідорчики і залишки сиру. Смакувати вдвох, запивати томатним соком. А потім – мерщій на роботу!

Це – експрес рецепт на ранок, адже приготування займає 15-20 хвилин. А як бажаєте скуштувати справжній куриний бризоль від професіоналів – ласкаво просимо до VD Restaurant Park!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *