“Ледачі” голубці

Якщо Ви думаєте, що “ледачі” голубці придумали ледачі кухари, то Ви одночасно і праві і помиляєтесь.

Ледачі голубці - це смачно

Справа в тому, що правильно приготовані “ледачі” голубці зазвичай вимагають не набагато менших зусиль, ніж звичайні голубці, назвемо їх класичними. Можливо, рецепт приготування “ледачих” голубців дещо економить кухару та його команді час, але назвати його простішим важко. Єдино, що на відміну від класичного рецепту, “ледачий” варіант не передбачає завертання фаршу у капустяні листи, а, натомість, формування з комбінованого фаршу биточків. В усіх інших операціях рецепти “ледачого” та “класичного” голубця фактично ідентичні. Ну, і час тушкування “ледачого” голубця дещо коротший, ніж у його класичного братика. Прогрес! Недарма кажуть, що саме лінощі є його двигуном.

ПиСи: До речі, існують ще й рецепти “дуже ледачих” голубців, але там мова йде, швидше, про овочеве рагу, а не про голубці.

ПиПиСи: Деякі кулінарні оглядачі вважають “ледачі” голубці окремою стравою, що немає нічого спільного з класичними голубцями. Втім, зважаючи на практично однаковий склад інгредієнтів та разюче схожий смак, вони усе ж таки голубці, хоча й “ледачі”.

ПиПиПиСи: А де ж рецепт? А навіщо він Вам? Це ж страва для ледачих. То ж приходьте завтра на обід до VD Restaurant Park. Саме завтра у меню бізнес-ланчу будуть “ледачі” голубці. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *