Любите поїсти – тоді ми йдемо до Вас… …тобто, Ви йдете до нас!

Черговий викид гарних емоцій, спричинений таким звичним і буденним, як схід сонця – бізнес-ланчем у VD Restaurant Park. Кожного дня – нове меню! Гарне гасло, яке, хммм… Воно, таки, кожного дня – різне, і яке!

Судіть самі, вчора на перше в нас був банальний гречаний супчик. Втім, на бульйончику, із скибочками курячого м’ясця, із спеціями та травками. Дуже годний супчик.

Втім, сьогодні кухарі порадували нас гороховим супом-пюре. Кажуть, що зіпсувати гороховий суп майже неможливо, наскільки він простий у приготуванні. Хто зна, може й так. Втім, і такий простий суп може стати надзвичайно витонченою стравою, якщо до справи беруться профі. Невідомо, що вони туди додають, крім звичних спецій, можливо частку душі, але виходить архісмачно.

Якщо порівнювати вчорашній і сьогодняшній бізнес-ланчі, важко відзначити, який з них був кращий. Це стосується і першого, і другого, і закуски. На друге вчора був мітітей із пшоною кашею. Мітітей, не зважаючи на свій непоказно-селючий вигляд, – доволі смачна страва. Ні, не так: смачнюча! Ну як можна не любити цей винахід молдовських куховарів?

Але сьогодні на обід нас чекають ніжні тефтелі під солодким червоним соусом із додаванням сметанки. Та ще й на гречаний гарнір. Смачно, аж відбирає мову! Абырвалг!

На закуску сьогодні легкий літній салатик із травками, овочами та кількома видами солодкого перця. Просто, свіжо, молодо, зелено. Приємно, одним словом.

А от вчора була така загадкова закуска, як терін на крутоні. Звучить дещо зарозуміло, втім, це – паштет домашнього виробництва на недогрінці з білої здоби. До нього, як до будь-якого паштету, йде ніжне вершкове масличко, тоненька шайбочка солоного огірка та особливий, хммм…, назовемо його “нюанс” з кількох кілець солодкої цибулі, засмаженої до хрусткої скоринки із додаванням… от що вони, чортяки, там додають, що воно таке смачне?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *