Salat à la mais

Сьогодні в VD Restaurant Park на бізнес-ланчі прем’єра: салат à la mais. Доволі відома страва, але вперше на бізнес ланчі у нашому ресторані. Що ж це за дивина?

Насправді нічого складного. Салат дуже популярний у Європі, як у закладах громадського харчування, так і серед господинь. Головна ідея салату проста: серед інгредієнтів має бути консервована кукурудза та пекінська капуста. Усе інше – до смаку. Класичного рецепту не існує, але найбільш поширений варіант – шинкована свіжа пекінська капуста, маіс (кукурудза), помідори та трохи цибулі, як основа. М’ясо, або курка як смаковий акцент (також підійдуть крабові палички, креветки, нарізана шинка чи сосиски). Свіжості надасть огірок, пікантності – часник. Трохи сиру не зіпсує салат, але зовсім небагато. Відварне яйце також не завадить. Інколи до салату додають моркву та навіть відварну картоплю. Заправляємо майонезом або олією. Сіль та спеції – за смаком. Трохи зелені або листочок рукколи чи базіліку для декорації і Voi là. Страва готова.

Втім, рецептів салату а-ла маіс дуже багато. Який саме нас чекає на бізнес-ланч сьогодні – приходьте і скуштуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *