Тет-а-тет із шефом

Не так часто цю людину можна побачити у залі. В’ячеслав Грибов, шеф-кухар VD Restaurant Park, зазвичай проводить увесь день на кухні закладу, готуючи сам і керуючи кропіткою роботою своєї команди. Але інколи він все ж виходить до обідньої зали ресторану.

Кращий кухар України

Зазвичай це відбувається, коли шеф консультує замовників бенкетів та корпоративів. Інколи шеф виходить подивитись на відвідувачів, “подихати” атмосферою ресторану. А інколи, як от сьогодні, до Грибова приходять журналісти.

Деяким відвідувачам навіть трохи дивно дивитись, як у кухара беруть інтерв’ю і з якою повагою журналісти звертаються до нашого шефа. Втім, звідки їм, глоядачам “Гри престолів”, знати, що справжні королі живуть не у телевізорі, а серед нас. Адже В’ячеслава Грибова дійсно інколи називають королем кулінарної справи в Україні.

Він, звичайно, вважає це перебільшенням, але тим величезним досвідом, який за плечима у Шефа, мало хто може похизуватися, і недарма його вважають одним з найкращих у професії, запрошують судити кулінарні змагання та конкурси і час від часу просять згоди на інтерв’ю. Журналісти приїжджають до VD Restaurant Park доволі часто. Поспілкуватися з маестро кулінарної справи. А ще посмакувати кави…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *